Gullskoen Museumskafe

Midt i middelalderen, midt i byen

I første etasje på Bryggens museum finner du Gullskoen museumskafe som tilbyr enkel matservering til både museumsbesøkende og andre. Det er fri entre til kafeen.

I Gullskoen treffer du en bakeglad gjeng, vi har alltid noe søtt og fristende på lur. Kakeutvalget varierer fra sesong til sesong, uke til uke, ja noen ganger også fra dag til dag! Her kan du få alt fra mektige sjokoladekaker til friske ostekaker og nystekte vafler. Er du ikke så glad i det søte har vi også et utvalg av smørbrød. Hver torsdag frister vi litt ekstra med en deilig suppe servert med ferskt brød.

Vi kan også bistå med enkel servering for større grupper, f.eks. ved leie av auditoriet eller i forbindelse med guidede turer og omvisninger.

Ta kontakt med oss på telefon 55 30 80 30 eller send en e-post til post@bymuseet.no for mer informasjon, meny og priser.

Du kan lese mer om Bryggens Museum ved å trykke på denne lenken