Nyheter / BT Fordelspris på vår unike vandring Bryggen Guiding i sommer!

BT Fordelspris på vår unike vandring Bryggen Guiding i sommer!

Halvannen times vandring med norsk guide klokken 13:00 hver dag. Turen starter på Bryggens Museum! BT Fordelspris kr. 100 (ordinær 170), gjelder for 2 personer. Barn under 16 år gratis.

BT Fordelspris på vår unike vandring Bryggen Guiding i sommer!

Kr 100,-
ORDINÆR PRIS
Kr 170,-
DU SPARER: kr 70,- per person.
BT Fordel gjelder for 2 personer.
Barn under 16 år gratis.

Billetter kjøper du på

BRYGGEN GUIDING TIL FOTS
Bergen historie begynte på Bryggen! Blir du med på en Bryggen Guiding, får du høre mer om dette. Turen starter i Bryggens Museum, der du kan se restene av byens eldste verdslige bygninger fra tidlig 1100-tall. Du får også høre om dagliglivet i middelalderbyen. Kort stopp utenfor Maria Kirken for å se på middelalder-ruiner. Turen fortsetter til Schøtstuene hvor du får høre om Hanseatene som gradvis overtok Bryggen. Vandringen går videre gjennom trehusbebyggelsen på Bryggen. Husene ble bygget etter en bybrann i 1702, og er nå oppført på Unescos verdensarvliste. Turen avsluttes i Det hanseatiske Museum.

En velfortjent pause fra en travel skoletjeneste på Hordamuseet

En av Bymuseets viktigste samfunnsoppgaver er å ønske elever og studenter velkommen til ulike undervisningsopplegg.

La barna bli kjent med Bergens historie!

7 tips til en barnevennlig feriedag! Barn under 16 år går gratis på alle våre museer! Studentrabatt, og BT Fordelspris.

Sommerglede på "lystslottet" Damsgård!

Den merkelige våren har satt spor etter seg i 1700-tallshagen.