Nyheter / Er du vår nye sikringskoordinator?

Er du vår nye sikringskoordinator?

Vi søker etter deg som har erfaring og kvalifikasjoner som gjør at du kan ha et overordnet koordineringsansvar for sikringsarbeidet i hele Bymuseet. Søknadsfrist 27.05.2018.

Stiftelsen Bymuseet i Bergen er den fremste forvalteren av Bergens kulturhistorie, med ansvar for driften av ni ulike museer som viser mange sider av Bergens historie. Museet gir tilbud til over 200 000 mennesker årlig, og forvalter over hundre antikvariske bygg og ca 170 000 gjenstander og foto. Vi er 53 fast ansatte medarbeidere, og vi har et totalbudsjett på ca 58 millioner kroner.

Vi søker etter deg som har erfaring og kvalifikasjoner som gjør at du kan ha et overordnet koordineringsansvar for sikringsarbeidet i hele Bymuseet. Du vil også få et spesielt ansvar for drift og sikkerhet ved Gamle Bergen Museum. Du vil knyttes til et team med ansvar for drift og sikkerhet ved alle våre arenaer. Stillingen vil ligge i avdeling for bygningsvern og drift med rapportering til avdelingsleder.

Hovedarbeidsoppgaver:
• Koordinere det helhetlige sikringsarbeidet i Bymuseet
• Organisering av beredskaps- og sikringsøvelser
• Oppfølging og internkontroll av tekniske systemer og sikringssystemer på Gamle Bergen Museum

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
• Relevant utdanning
• Minimum tre års relevant erfaring
• Erfaring med drifts- og sikkerhetssystemer
• Evnen til å tenke helhetlig og systematisk
• Evnen til å jobbe både selvstendig og i team
• God skriftlig og muntlig formuleringsevne
• Være løsningsorientert og ha god gjennomføringsevne
• Ansvarsbevisst og fleksibel

Vi tilbyr:
• Fast stilling i 100 %
• Lønn etter avtale i henhold til Bymuseets lønnspolitikk
• Gode kollegaer og et godt arbeidsmiljø i en spennende bransje
• Fleksitidsordning
• Offentlig tjenestepensjon

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med Dag Jenseg på dagjen@bymuseet.no eller 479 79 571.

Søknadsfrist 27.05.2018

Finn kode: 120187164

Søknad og CV sendes per e-post til post@bymuseet.no eller per post til

Bymuseet i Bergen
Postboks 4052 Sandviken
5835 Bergen

Mandagsforedrag høsten 2018

Programmet for høstens sesong med mandagsforedrag er klar!

Vi bygger ny hovedutstilling til Bryggens Museum!

Bryggens Museum holder stengt for bygging av ny utstilling fra 4. september 2018 til mai 2019.

Lær tradisjonelt handverk på Hordamuseet

Høstens kursplan er klar!