Nyheter / Kom an igjen!

Kom an igjen!

No har dokkar sjansen, karer. Fyll på med historier fra den gamle stad og få en spennende helaftens tur på byen med litt krim og mye latter.

Når DNS setter opp krimkomedien "Hotel Norge" på Store Scene, tar Bymuseet i Bergen dokker med på en historisk byvandring i forkant. På teateret sjekker vi inn på det bisarre hotellet og blir med i etterforskningen av mordet på rom 405. Her har det skjedd så mye løye at dokker ikke vil tro det er sant...

Så hiv deg med. Det er no det skjer! Gre "flaisen" eller polere månen og kom deg ut av huset! Så ordner vi resten.

Ta med deg en tjommi eller ti, så sees vi!

Programmet é:

17.00 Middag og påfyll om krimkomedien på DNS

Lapskaus og salg av drikke

18.00 Dramatisk byvandring

Avsluttes i baren på DNS

20.00 Forestillingstart Store Scene: "Hotel Norge"

Slutt ca. 22.30

Pakkepris kr. 520,-

Kjøp pakken "Kun for menn" på linken her.

Er dere flere enn 10 personer så kontakt salg@dns.no.

Underholdning av Bymuseet og DNS. Samarbeidsprosjektet er støttet av Bergen kommune.

På leiting etter Fanatrøyer – kan du hjelpe oss?

Vi inviterer publikum til å ta med Fanatrøye som dei kanskje kan tenke seg å tilby til samlingane eller som vi kan få lov til å dokumentere. Både gamle og nye variantar av Fanatrøyene er av interesse.

Kortreist høstferieaktivitet

Regn eller sol - besøk Håkonshallen og Rosenkrantztårnet på vakre Bergenhus Festning!

Fanatrøyer til kvardag og helg

Fanatrøyene - korleis såg dei ut ? Ny utstilling på Hordamuseet fra 21. oktober til 11. november viser stor variasjon av trøyer!