Nyheter / Legender i Gull

Legender i gull

Fra 2. september til 10. desember på Bryggens Museum! Eventyrlige arkeologiske skatter fra den bulgarske trakiske oldtidskultur.

Bestill allerede nå en eksklusiv omvisning, følg linken

Fra 2. september 2017 presenterer Bymuseet utstillingen "Legender i gull" med eventyrlige arkeologiske skatter fra den trakiske oldtidskulturen i Bulgaria.

De eldste gjenstandene er fra det andre årtusen f.Kr. og vi følger denne mytiske kulturen fram til ca 400 år e.Kr. Her vil publikum møte legendene om bl.a. Orfeus, Apollon og Dionysos, i gullgjenstander og keramikk som er funnet i graver fra det stolte trakiske krigerfolket. Disse objektene vises bare unntaksvis utenfor Bulgaria, og Bymuseet er stolt av å kunne presentere den mest spektakulære utstillingen av arkeologiske skatter noensinne i Bergen.

Benytt sjansen og opplev disse unike skattene på Bryggens Museum i perioden 2. september - 10. desember!

Se: www.legenderigull.no

Mandagsforedrag på Bryggens Museum

Et spennende og variert innhold!

Thomas Dybdahl med konsert i vakre og ærverdige Håkonshallen

Det er en opplevelse å se Thomas Dybdahl alene med gitarer og han kommer til å skape magi i den ærverdige Håkonshallen for oss, fredag 8. desember.

Klimaendringer og antikvariske bygninger

Endringer i klima gir nye og store utfordringer når det gjelder å vedlikeholde antikvariske bygninger.