Nyheter / Mandagsforedrag høsten 2018

Mandagsforedrag høsten 2018

Programmet for høstens sesong med mandagsforedrag er klar!

Fra 4. september 2018 og frem til midten av mai 2019 stenger Bryggens Museum. Hovedutstillingen skal fornyes, og lokalene ombygges. Mandagsforedragene før høsten er klar, og flyttes til nye arenaer i denne perioden, med busstransport til enkelte av museene fra Bryggens Museum. Vi inviterer dere med på foredrag og omvisninger på våre museer og noen flere arenaer. Det være seg å få se de stengte, underjordiske ruinene av Vinkjelleren på Bryggen eller å få høre om de første norske skolene i middelalderen på Bergen Skolemuseum. Det blir et innhold litt utenom det vanlige, og en ypperlig anledning til å være turist i egen by. Hjertelig velkommen!

Voksen kr. 90

BT Fordel kr. 70

Last ned Mandagsforedrag høsten 2018 her.

Vi bygger ny hovedutstilling til Bryggens Museum!

Bryggens Museum holder stengt for bygging av ny utstilling fra 4. september 2018 til mai 2019.

Lær tradisjonelt handverk på Hordamuseet

Høstens kursplan er klar!

Kom an igjen!

No har dokkar sjansen, karer. Fyll på med historier fra den gamle stad og få en spennende helaftens tur på byen med litt krim og mye latter.