Nyheter / Mandagsforedrag vinter/vår 2018

Mandagsforedrag vinter/vår 2018

Velkommen til våre populære mandagsforedrag som holdes i auditoriet på Bryggens Museum mandager kl. 12.

Velkommen til våre populære mandagsforedrag som holdes i auditoriet på Bryggens Museum mandager kl. 12. Dette er interessante populærvitenskapelige foredrag holdt av svært dyktige foredragsholdere.

Foredragene holdes i auditoriet på Bryggens Museum og varer vanligvis fra 40-60 minutter. Auditoriet har 160 plasser og er tilgjengelig for rullestolbrukere. Det er installert teleslynge for de som ønsker å benytte seg av det.
Bryggens Museum er lett å nå med offentlig kommunikasjon, og busstoppene på Bryggen og Bradbenken er kun et steinkast unna.

Foredragene er svært godt besøkt, og fra tid til annen er det fullt. Det kan derfor lønne seg å være tidlig ute om det er et tema som du er spesielt interessert i.

Last ned vinter/vår 2018 programmet her.

Bymuseets årskort til kun kr. 1000,- BT Fordel kr. 800,-. Årskortet gir adgang for 1 voksen til alle våre museer, foredrag og arrangementer i 2018. Årskortet kan kjøpes ved alle våre museer.

Formidlingsleder

Vi ser etter deg som kan lede arbeidet med å skape gode og engasjerende museumsopplevelser for et moderne publikum.

Bryggen Guiding og Bergen i Middelalderen

Nytt av i år er at du kan kjøpe billetter på forhånd til vandringene Bryggen Guiding og Bergen i Middelalderen.

Vårdugnad i Gamle Bergen lørdag 28. april kl. 10-15

ENDELIG er vinteren i ferd med å slippe taket , og våren kan sette sine skudd. Snart skal museet åpne for sesongen. Det stunder med andre ord mot den tradisjonelle vårdugnaden!