Nyheter / Mandagsforedrag vinter/vår 2018

Mandagsforedrag vinter/vår 2018

Velkommen til våre populære mandagsforedrag som holdes i auditoriet på Bryggens Museum mandager kl. 12.

Velkommen til våre populære mandagsforedrag som holdes i auditoriet på Bryggens Museum mandager kl. 12. Dette er interessante populærvitenskapelige foredrag holdt av svært dyktige foredragsholdere.

Foredragene holdes i auditoriet på Bryggens Museum og varer vanligvis fra 40-60 minutter. Auditoriet har 160 plasser og er tilgjengelig for rullestolbrukere. Det er installert teleslynge for de som ønsker å benytte seg av det.
Bryggens Museum er lett å nå med offentlig kommunikasjon, og busstoppene på Bryggen og Bradbenken er kun et steinkast unna.

Foredragene er svært godt besøkt, og fra tid til annen er det fullt. Det kan derfor lønne seg å være tidlig ute om det er et tema som du er spesielt interessert i.

Last ned vinter/vår 2018 programmet her.

Bymuseets årskort til kun kr. 1000,- BT Fordel kr. 800,-. Årskortet gir adgang for 1 voksen til alle våre museer, foredrag og arrangementer i 2018. Årskortet kan kjøpes ved alle våre museer.

BT Fordelspris på vår unike vandring Bryggen Guiding i sommer!

Halvannen times vandring med norsk guide klokken 13:00 hver dag. Turen starter på Bryggens Museum! BT Fordelspris kr. 100 (ordinær 170), gjelder for 2 personer. Barn under 16 år gratis.

En velfortjent pause fra en travel skoletjeneste på Hordamuseet

En av Bymuseets viktigste samfunnsoppgaver er å ønske elever og studenter velkommen til ulike undervisningsopplegg.

La barna bli kjent med Bergens historie!

7 tips til en barnevennlig feriedag! Barn under 16 år går gratis på alle våre museer! Studentrabatt, og BT Fordelspris.