Nyheter / Mandagsforedrag vinter/vår 2018

Mandagsforedrag vinter/vår 2018

Velkommen til våre populære mandagsforedrag som holdes i auditoriet på Bryggens Museum mandager kl. 12.

Velkommen til våre populære mandagsforedrag som holdes i auditoriet på Bryggens Museum mandager kl. 12. Dette er interessante populærvitenskapelige foredrag holdt av svært dyktige foredragsholdere.

Foredragene holdes i auditoriet på Bryggens Museum og varer vanligvis fra 40-60 minutter. Auditoriet har 160 plasser og er tilgjengelig for rullestolbrukere. Det er installert teleslynge for de som ønsker å benytte seg av det.
Bryggens Museum er lett å nå med offentlig kommunikasjon, og busstoppene på Bryggen og Bradbenken er kun et steinkast unna.

Foredragene er svært godt besøkt, og fra tid til annen er det fullt. Det kan derfor lønne seg å være tidlig ute om det er et tema som du er spesielt interessert i.

Last ned vinter/vår 2018 programmet her.

Bymuseets årskort til kun kr. 1000,- BT Fordel kr. 800,-. Årskortet gir adgang for 1 voksen til alle våre museer, foredrag og arrangementer i 2018. Årskortet kan kjøpes ved alle våre museer.

Mandagsforedrag høsten 2018

Programmet for høstens sesong med mandagsforedrag er klar!

Vi bygger ny hovedutstilling til Bryggens Museum!

Bryggens Museum holder stengt for bygging av ny utstilling fra 4. september 2018 til mai 2019.

Lær tradisjonelt handverk på Hordamuseet

Høstens kursplan er klar!