Nyheter / Med Bryggen i hånden - Historien i ditt tempo med QR koder på mobilen

Med Bryggen i hånden

Historien i ditt tempo med QR koder på mobilen

Museum Vest/Hanseatisk Museum og Bymuseet i Bergen/Bryggen Museum har over lengre tid arbeidet med en digital historiefortelling "Med Bryggen i hånden" – en kulturhistorisk vandring i verdensarven vår.

Besøkende bestemmer selv om de vil lese litt om hvert punkt eller følge de mange lenkene videre til flere tekster og bilder. Gjennom disse QR-punktene på Bryggen blir en loset gjennom århundrer med historie og man kan både lære noe nytt og - aller helst - bli fristet til å lære mer.

kulturpunkt.org

Prosjektet er et samarbeid mellom Bymuseet i Bergen og Museum Vest med økonomisk støtte fra Hordaland fylkeskommune og Bergen kommune, og med hjelp fra Stiftelsen Bryggen, Bryggen private gårdeierforening, UBB, Riksantikvaren og Digitalt Museum og fotograf Per Molvik

Formidlingsleder

Vi ser etter deg som kan lede arbeidet med å skape gode og engasjerende museumsopplevelser for et moderne publikum.

Bryggen Guiding og Bergen i Middelalderen

Nytt av i år er at du kan kjøpe billetter på forhånd til vandringene Bryggen Guiding og Bergen i Middelalderen.

Vårdugnad i Gamle Bergen lørdag 28. april kl. 10-15

ENDELIG er vinteren i ferd med å slippe taket , og våren kan sette sine skudd. Snart skal museet åpne for sesongen. Det stunder med andre ord mot den tradisjonelle vårdugnaden!