Nyheter / Møt gullskattens voktere i Bergen

En flere tusen år gammel gullskatt og en trakisk konge. Begge kommer til Bergen i begynnelsen av september!

Velkommen til «Legender i gull. Trakiske skatter fra Bulgaria» på Bryggens Museum fra 2. september til 10. desember 2017.

Les mer her

Kornbyen Bergen - Gamle Bergens Venner inviterer til foredrag 31. oktober kl. 19

«Alle» vet at Bergen til alle tider har levet av sin fiske-eksport, særlig eksporten av tørrfisk. Men få vet hvor viktig kornet var som returlast, men Norge – og særlig Vestlandet og Nord-Norge – har vært avhengig av å kunne importere korn gjennom alle de siste tusen år.

Sykkel-VM i Bymuseet

Få et glimt av folkehavet fra toppen av Rosenkrantztårnet. Hei frem syklistene under fellesstart menn fra plenen foran Damsgård Hovedgård. Opplev flere tusen år gamle arkeologiske skatter på Bryggens Museum. Vær med oss å feire VM!

Sandviksdagene 9. - 10. september 2017

Opplev kulturlivet i Sandviken- kom og bli med! Alle arrangement er gratis denne helgen.