Nyheter / Sandviksdagene 9. - 10. september 2017

Sandviksdagene 9. - 10. september 2017

Opplev kulturlivet i Sandviken- kom og bli med! Alle arrangement er gratis denne helgen.

Sandviksdagene arrangeres av lokalt kulturliv i samarbeid med Bymuseet, Sandviksboder Kystkultursenter og Museum Vest Norges Fiskerimuseum, med støtte fra Bergenhus og Årstad kulturkontor.

Gøy for store og små på Kystkultursenteret og Gamle Bergen Museum - fiskekonurranse, tradisjonsbåter, skillingsboller og åpne hus på muséet, og mye mer!

Sandviksdagene 2017 program

Sykkel-VM i Bymuseet

Få et glimt av folkehavet fra toppen av Rosenkrantztårnet. Hei frem syklistene under fellesstart menn fra plenen foran Damsgård Hovedgård. Opplev flere tusen år gamle arkeologiske skatter på Bryggens Museum. Vær med oss å feire VM!

Thomas Dybdahl med konsert i vakre og ærverdige Håkonshallen

Det er en opplevelse å se Thomas Dybdahl alene med gitarer og han kommer til å skape magi i den ærverdige Håkonshallen for oss, fredag 8. desember.