Nyheter / Sandviksdagene 9. - 10. september 2017

Sandviksdagene 9. - 10. september 2017

Opplev kulturlivet i Sandviken- kom og bli med! Alle arrangement er gratis denne helgen.

Sandviksdagene arrangeres av lokalt kulturliv i samarbeid med Bymuseet, Sandviksboder Kystkultursenter og Museum Vest Norges Fiskerimuseum, med støtte fra Bergenhus og Årstad kulturkontor.

Gøy for store og små på Kystkultursenteret og Gamle Bergen Museum - fiskekonurranse, tradisjonsbåter, skillingsboller og åpne hus på muséet, og mye mer!

Sandviksdagene 2017 program

La barna bli kjent med Bergens historie!

7 tips til en barnevennlig feriedag! Barn under 16 år går gratis på alle våre museer! Studentrabatt, og BT Fordel.

Sommerglede på "lystslottet" Damsgård!

Den merkelige våren har satt spor etter seg i 1700-tallshagen.

Er du vår nye sikringskoordinator?

Vi søker etter deg som har erfaring og kvalifikasjoner som gjør at du kan ha et overordnet koordineringsansvar for sikringsarbeidet i hele Bymuseet. Søknadsfrist 27.05.2018.