Nyheter / Søndags- og mandagsforedrag 2017

Søndags- og mandagsforedrag 2017

Våre søndags- og mandagsforedrag med mange spennende temaer på Bryggens Museum blir stadig mer populære. Velkommen til en ny sesong med foredrag. Her er finner du noe for enhver smak.

Last ned programmet over mandagsforedrag første halvdel 2017 her

Last ned programmet over søndagsforedrag første halvdel 2017 her

Nyhet: Bymuseets årskort til kun kr. 1000,- BT Fordel kr. 800,-. Årskortet gir adgang for 1 voksen til alle våre museer, foredrag og arrangementer i 2017. Årskortet kan kjøpes ved alle våre museer.

2. september 2017 åpner utstillingen "Legender i gull" med eventyrlige arkeologiske skatter fra den trakiske oldtidskulturen i Bulgaria. På Bryggens Museum!

Branntilløp på Bryggens Museum fredag 10. mars 13.35

Branntilløp på Bryggens Museum i snekkerverkstedet er nå slukket og alt under kontroll. Brannvesenet jobber nå med å tømme de berørte området for røyk. De ansatte er tilbake på kontorene.

Fortid møter fremtid i nytt publikumsbygg i Gamle Bergen Museum

Onsdag 1. februar lanserte Bymuseet i Bergen planene for et nytt publikumstilbud i Gamle Bergen Museum. Det nye bygget skal gi et helårstilbud til museets gjester og bli en ny møteplass i nærmiljøet. Vinneren av arkitektkonkurransen for nytt publikumsbygg i Gamle Bergen er danske AART architects AS.