Nyheter / Søndags- og mandagsforedrag

Søndags- og mandagsforedrag

Våre søndags- og mandagsforedrag på Bryggens Museum blir stadig mer populære.

Last ned programmet over mandagsforedrag første halvdel 2017 her

Last ned programmet over søndagsforedrag første halvdel 2017 her

Nyhet: Bymuseets årskort til kun kr. 1000,- BT Fordel kr. 800,-. Årskortet gir adgang for 1 voksen til alle våre museer, foredrag og arrangementer i 2017. Årskortet kan kjøpes ved alle våre museer.

Legender i gull

Eventyrlige arkeologiske skatter fra den bulgarske trakiske oldtidskultur. På Bryggens Museum fra 2. september.

Branntilløp på Bryggens Museum fredag 10. mars 13.35

Branntilløp på Bryggens Museum i snekkerverkstedet er nå slukket og alt under kontroll. Brannvesenet jobber nå med å tømme de berørte området for røyk. De ansatte er tilbake på kontorene.

Fortid møter fremtid i nytt publikumsbygg i Gamle Bergen Museum

Onsdag 1. februar lanserte Bymuseet i Bergen planene for et nytt publikumstilbud i Gamle Bergen Museum. Det nye bygget skal gi et helårstilbud til museets gjester og bli en ny møteplass i nærmiljøet. Vinneren av arkitektkonkurransen for nytt publikumsbygg i Gamle Bergen er danske AART architects AS.