Nyheter / Unn deg et årskort i Bymuseets for 2017

Unn deg et årskort i Bymuseets for 2017

Gode museumsopplevelser i ni muséer. Årskortet får du kjøpt på alle våre museer.

ÅRSKORT I BYMUSEET - Gi et helt år med gode
museumsopplevelser i ni muséer til deg selv eller til noen du er glad i.

For kun kr. 1000/BT Fordel kr. 800 får du adgang til omvisninger, konserter, utstillinger, familiedager og foredrag ved:

Gamle Bergen Museum
Håkonshallen
Rosenkrantztårnet
Bryggens Museum
Holberg-/Skolemuseet
Lepramuseet
Damsgård Hovedgård
Alvøen Hovedbygning
Hordamuseet

Årskortet får du kjøpt i resepsjonen på alle våre museer.

Du kan laste ned vår hovedbrosjyre her.

2. september 2017 åpner utstillingen "Legender i gull" med eventyrlige arkeologiske skatter fra den trakiske oldtidskulturen i Bulgaria. På Bryggens Museum!

Branntilløp på Bryggens Museum fredag 10. mars 13.35

Branntilløp på Bryggens Museum i snekkerverkstedet er nå slukket og alt under kontroll. Brannvesenet jobber nå med å tømme de berørte området for røyk. De ansatte er tilbake på kontorene.

Fortid møter fremtid i nytt publikumsbygg i Gamle Bergen Museum

Onsdag 1. februar lanserte Bymuseet i Bergen planene for et nytt publikumstilbud i Gamle Bergen Museum. Det nye bygget skal gi et helårstilbud til museets gjester og bli en ny møteplass i nærmiljøet. Vinneren av arkitektkonkurransen for nytt publikumsbygg i Gamle Bergen er danske AART architects AS.