60.3983383,5.322741899999983,14
Utstilling / Bryggens Museum

Vestlandsmalere gjennom 200 år: Fra Dahl til Dolk

Se bildegalleri

I utstillingen Vestlandsmalere gjennom 200 år: Fra Dahl til Dolk vises det utvalgte malerier fra Annie og Birger Mowinckels kunstsamling, hvor vi kan se verker av en rekke malere fra Vestlandet, og noen som kommer annensteds fra som har funnet sine motiver i denne landsdelen. Vestlandet har alltid vært et yndet reisemål for turister og kunstnere,og utenlandske og lokale malere har latt seg inspirere av både urbane og landlige omgivelser fra regionen. Fra Johan Christian Dahls vakre oljemalerier på tidlig 1800-tall, til gatekunstneren DOLKs sjablongarbeider på murvegg fra vår egen tid, kan gjester se glimt av det store mangfoldet i kunsten som har blitt til over to århundrer på Vestlandet, og som fortsatt blir skapt her i dag.

Utstilling på Bryggens Museum i perioden 10. februar til og med 2. september 2018.

Mer informasjon om Bryggens Museum.

Se bildegalleri