Hordamuseet kafe og museumsbutikk

Nystekte vafler eller sveler i landlige omgivelser

Hordamuseet ligger innerst i Fanafjorden i et nydelig friluftsområde bestående av gamle, tradisjonelle trehus fra ulike deler av Hordaland.

På Hordamuseet finner du rom til ettertanke i stille og rolige omgivelser, og blir du kaffitørst er vår lille kafe i hovedbygningen å anbefale. Her kan dagens avis leses og vi har et godt utvalg av bøker med tema knyttet til kystkultur, håndverksfag og historikk. I museumsbutikken i hovedbygningen kan du blant annet kjøpe lokalproduserte gaver, bøker og leker. Vi selger kaffe, te, mineralvann og et utvalg hjemmelaget mat som nystekte vafler, kjeks, knekkebrød og rundstykker. Hver søndag lager våre verter kake eller noe annet godt til våre besøkende. Ved spesielle anledninger kan du og få kjøpt en god suppe.

Vi har uteleker for barn til låns på bakplassen, tegnesaker og brettspill. Her finnes stellerom, rullestolheis og etter avtale er det mulig å kjøre til døren ved behov. Utstillingene ligger på samme plan og er greit tilgjengelig for alle.

I sommersesongen har kafeen en piknikkurv til låns om du vil ta maten med ut i friluftsområdet. Under enkelte arrangementer er Landhandelen og Holsundkafeen nede ved sjøen åpen.

Vi tar imot bestillinger fra grupper. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Du kan lese mer om Hordamuseet ved å trykke på denne lenken