Våren og sommerens fyldige program!

Les mer og kjøp dine billetter her!

Ledig stilling som tømrer

Vi søker tømrer med fagbrev til 100 % fast stilling. Søknadsfrist 22. mars 2021. Tiltredelse snarest.

Ledig stilling som administrasjonskonsulent

Stillingen som administrasjonskonsulent er en nøkkelfunksjon i Bymuseet. Søknadsfrist 26. februar 2021. Tiltredelse snarest.

Mandagsforedrag vinter/vår 2021

Se hele programmet og kjøp billetter her!

Romjulen på Bryggens Museum

28., 29. og 30. desember åpent fra 12-15. Velkommen til en god romjulsopplevelse!

De som driver handel har tatt Bryggen tilbake!

Det mener Knut Høiaas ved Bryggens Museum. Han er en av de som kjenner byens historie aller best, og og ser hvordan den har blitt tydeligere i håndverkerne som nå har slått seg ned i de gamle, julepyntede smauene.

SMITTEVERN - BYMUSEET I BERGEN

Bymuseet tar smittevern på største alvor og planlegger nøye for å kunne avholde alle våre arrangementer på en trygg måte, i tråd med myndighetenes påbud.

Høstens omvisninger og vandringer

Kjøp billetter til omvisningene og vandringene her!

Bymuseet – historisk høstferie

Se ekstra gode åpningstider, vandringer og aktiviteter for barn i høstferien 3. - 11. oktober

Mandagsforedrag høsten 2020

Se hele programmet og kjøp billetter her! (NB: Få billetter på grunn av smittevern.)

Vi har åpnet for sommeren!

Kjøp billetter til utstillinger, omvisninger og ekspertvandringer her!