Nyheter / Åpen museumsbutikk

Nå er både Bryggens Museum og museumsbutikken åpen!

I flotte, romslige lokaler finner du et inspirerende utvalg av gaver.

Vi fører et stort utvalg av historiske replika og et godt utvalg av bøker. Håndblåste glass, nålebindingsnåler, terninger, perler, kammer og mye mer (tirsdag og onsdag 12-15, torsdag og fredag 12-18, lørdag og søndag 12-15).

Julebutikken på Bryggen

Bokhyllene bugner av både nye og gamle titler, enten man er interessert i Bergenshistorie, middelalderen eller norske utedoer, vi har titler for de fleste! Bryggens museums egne kolleksjon av tekstiler, sjal, vesker og andre spennende produkter finner du også i butikken.

Julekuler i butikken på Bryggens Museum

Årets store nyhet er den koselige serien med Espen Vandremus og vennene hans fra lokale UND. Disse figurene kan sjarmere de fleste i senk. Vi har så klart også gjentatt fjorårets suksess med småfugler og julekuler fra samme leverandør, nå i enda flere farger og former!

Sjekk også ut utvalget vårt av julekuler, vi har flere håndblåste og håndmalte varianter inne, deriblant med motiv av Rosenkrantztårnet og Ole bulls plass.

Julepynt i butikken på Bryggens Museum

HELE BYENS HISTORIE I JULEGAVE - ÅRSKORT 2021

I museumsbutikken kan du også kjøpe det populære årskortet for 2021. En inspirerende gave fylt med opplevelser og historie til de som allerede har «alt» eller kjenner på at neste år er tiden for å bli kjent med Bergens historie. Bymuseets årskort gir fri adgang til varierte museumsopplevelser: omvisninger i historiske bygninger, utstillinger, foredrag, byvandringer og teatervandringer. Kortet gir deg også 10% rabatt i museumsbutikken.

Kjøp årskort her

Museumsbutikken og Bryggens Museum er åpen: Tirsdag og onsdag 12-15 Torsdag og fredag 12-18. Lørdag og søndag 12-15

Velkommen innom!

Mandagsforedrag vinter/vår 2021

Se hele programmet og kjøp billetter her!

Romjulen på Bryggens Museum

28., 29. og 30. desember åpent fra 12-15. Velkommen til en god romjulsopplevelse!