Nyheter / Ønsker du sommerjobb hos oss sommeren 2018?

Vi søker museumsverter for sesongen 2018

Ny søknadsfrist 16. februar 2018! Vi ser etter positive kunnskapsrike, ryddige og engasjerte mennesker med ulik alder, bakgrunn og kompetanse, som kan bidra til å gi vårt publikum gode opplevelser.

Bymuseet søker engasjerte, serviceinnstilte og allsidige sesongverter for turnusordning på Bergenhus Festning, Bryggens Museum, Bryggen Guiding, Hordamuseet, Lepramuseet, Damsgård Hovedgård, Alvøen Hovedbygning og Gamle Bergen Museum. Bymuseets ni museer har tilsammen ca. 200 000 besøkende i året.

Vi ser etter positive, kunnskapsrike, ryddige og engasjerte mennesker med ulik alder, bakgrunn og kompetanse, som kan bidra til å gi vårt publikum gode opplevelser.

Alle våre ansatte forventes å ha:

• glede av å omgås andre mennesker
  • gode muntlige språkferdigheter (engelsk og norsk er en forutsetning)
  • gode formidlingsevner
  • interesse for og kunnskap om museer og Bergens historie
  • gode samarbeidsevner, positiv serviceinnstilling og representative egenskaper
  • strukturert og ryddig arbeidsform

Søkere oppfordres til å ønske seg arbeidssted, men Bymuseet forbeholder seg retten til å disponere personalressurser etter Bymuseets behov. Les mer om de enkelte arbeidsstedene under. For ytterligere informasjon om våre museer henviser vi til vår nettside: www.bymuseet.

Arbeidstid, arbeidsmengde og stillingsprosent varierer og vil inkludere helgearbeid (unntatt hagehjelp). Denne sesongen søker vi også verter som kun er interessert i helgeturnus. Det settes opp bindende vaktplaner for hele sommersesongen. Ønsker om ferie vil bli forsøkt tatt hensyn til. Ved noen arenaer er drakt påkrevd.

Vi tilbyr en spennende og varierende arbeidsdag i et godt kollegialt miljø. Lønn etter tariff. Innplassering som Betjent i stillingskode 1078 etter Landsoverenskomst for museer og andre kulturinstitusjoner, Virke. Søkere under 18 år vurderes ikke.

Send søknad via elektronisk skjema: https://marlill.wufoo.com/forms/z1gilcxp09ycic9/ innen 16. februar 2018.

Spørsmål om stillinger og søknadsprosessen kan rettes til post@bymuseet.no

Last ned fullstendig utlysningtekst

Kurs på Hordamuseet hausten 2019

Lær tradisjonelt, berekraftig handverk!

Strikkekaffi på Hordamuseet

Pjoning, hakking, fletting, tveband, kurvstrikk eller bare rett og vrang?

Matpraten på Hordamuseet

Bli med og lag mat med djupe tradisjonar frå den vestnorske matkulturen