Nyheter / Alle våre museer holder stengt fram til og med 15. juni 2020, med løpende vurdering.

Vi åpner igjen 16. juni 2020!

På grunn av koronasituasjonen må vi dessverre holde museene våre stengt fram til 15. juni 2020. Dette innebærer at alle arrangementer i denne perioden er utsatt eller avlyst.

Våre flotte museumshager er fremdeles åpne og vi håper dere benytter disse nå som våren er på vei.
Selv om våre museer er stengt, produserer vi innhold til alle våre sosiale kanaler, på Facebook, Instagram og vår helt nye You Tube kanal.
Link finner du her https://www.youtube.com/channel/UCvdyKyCBX1BIcKe7rlfxgnw/

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen så snart vi er tilbake i normal drift.

Vi følger råd og restriksjoner fra norske myndigheter og Folkehelseinstituttet, og vil fortløpende oppdatere informasjonen.

Mer informasjon om coronaviruset i Norge og i kommunen våre museer er lokalisert i finner du her:

Folkehelseinstituttet

Bergen kommune

Våren og sommerens fyldige program!

Les mer og kjøp dine billetter her!

Ledig stilling som tømrer

Vi søker tømrer med fagbrev til 100 % fast stilling. Søknadsfrist 22. mars 2021. Tiltredelse snarest.