Nyheter / Bergen Øl og matfestival

Bergen øl og matfestival på Bergenhus Festning og Koengen 2. til 4. september

Norges største ølfestival, Bergen Ølfestival fyller 5 år i år, og med på BØ 2016 er hele 41 norske bryggerier! BØ kan også by på god mat, foredrag, konkurranser og andre aktiviteter. Man kommer kun inn på Bergenhus Festning fredag og lørdag med billett til Bergen Øl (aldersgrense 18 år) og Matfestival. Håkonshallen er åpent til kl. 21 fredag 2. september og til kl. 20 lørdag 3. september. Omvisninger tilbys ved forespørsel.

I forbindelse med at det denne helgen arrangeres Matfest og Ølfestival på Bergenhus Festning og Koengen, vil det bli endringer i forhold til vårt
ordinære tilbud i Rosenkrantztårnet og Håkonshallen.

Fredag 2. og lørdag 3. september arrangeres Bergen Ølfestival på Bergenhus Festning. På billetten vil man kunne besøke Rosenkrantztårnet og Håkonshallen. Kafeen i kapteinvaktmesterboligen blir stengt fredag og lørdag.

Søndag 4. september er området åpent som vanlig, Håkonshallen, Rosenkrantztårnet og kafeen i Kapteinvaktmesterboligen er åpen som normalt.

For mer informasjon om Bergen Ølfestival klikk her

For mer informasjon om Bergen Matfestival klikk her

Kurs på Hordamuseet hausten 2019

Lær tradisjonelt, berekraftig handverk!

Strikkekaffi på Hordamuseet

Pjoning, hakking, fletting, tveband, kurvstrikk eller bare rett og vrang?

Matpraten på Hordamuseet

Bli med og lag mat med djupe tradisjonar frå den vestnorske matkulturen