Nyheter / BT Fordelspris på vår unike vandring Bryggen Guiding i sommer!

BT Fordelspris på vår unike vandring Bryggen Guiding i sommer!

Halvannen times vandring med norsk guide klokken 13:00 hver dag. Turen starter på Bryggens Museum! BT Fordelspris kr. 100 (ordinær 170), gjelder for 2 personer. Barn under 16 år gratis.

BT Fordelspris på vår unike vandring Bryggen Guiding i sommer!

Kr 100,-
ORDINÆR PRIS
Kr 170,-
DU SPARER: kr 70,- per person.
BT Fordel gjelder for 2 personer.
Barn under 16 år gratis.

Billetter kjøper du på

BRYGGEN GUIDING TIL FOTS
Bergen historie begynte på Bryggen! Blir du med på en Bryggen Guiding, får du høre mer om dette. Turen starter i Bryggens Museum, der du kan se restene av byens eldste verdslige bygninger fra tidlig 1100-tall. Du får også høre om dagliglivet i middelalderbyen. Kort stopp utenfor Maria Kirken for å se på middelalder-ruiner. Turen fortsetter til Schøtstuene hvor du får høre om Hanseatene som gradvis overtok Bryggen. Vandringen går videre gjennom trehusbebyggelsen på Bryggen. Husene ble bygget etter en bybrann i 1702, og er nå oppført på Unescos verdensarvliste. Turen avsluttes i Det hanseatiske Museum.

Mandagsforedrag 12. november 2018 er avlyst

Mandagsforedraget 12 . november 2018 på Bergens Sjøfartsmuseum er dessverre avlyst. Vi beklager dette.

På leiting etter Fanatrøyer – kan du hjelpe oss?

Vi inviterer publikum til å ta med Fanatrøye som dei kanskje kan tenke seg å tilby til samlingane eller som vi kan få lov til å dokumentere. Både gamle og nye variantar av Fanatrøyene er av interesse.