Nyheter / Bymuseet stenger alle sine arenaer for publikum fra fredag 13.mars t.o.m 17. april, med løpende vurdering.

Bymuseet stenger alle sine arenaer for publikum fra fredag 13. mars t.o.m 17. april, med løpende vurdering.

Som et tiltak for å begrense risiko for spredning av koronaviruset (COVID-19), stenger våre museer fra og med fredag 13.mars. Vi stenger i første omgang for en periode på to uker, til og med 17. april.Dette innebærer at alle arrangementer i denne perioden er utsatt eller avlyst. Vi følger situasjonen tett og vil informere publikum om eventuelle nye datoer.

Vi følger råd og restriksjoner fra norske myndigheter og Folkehelseinstituttet, og vil fortløpende oppdatere informasjonen.

Mer informasjon om coronaviruset i Norge og i kommunen våre museer er lokalisert i finner du her:

Folkehelseinstituttet

Bergen kommune

Vi søker museumsverter og museumsskuespillere for sesongen 2020! Søknadsfrist 16. februar.

Vinterferieaktiviteter i Bymuseet

Kjekke aktiviteter for barn og voksne!