Nyheter / Den blå kulturløypen - Bergens vakreste sjøreise!

Den blå kulturløypen - Bergens vakreste sjøreise!

Fra 18. mai til 15. september skal de to historiske fergene Beffen2 og MF Vågen trafikkere Vågen og være en morsom og annerledes måte å reise på når du skal besøke Akvariet i Bergen, FiskerimuseetKystkultursenteret eller Gamle Bergen Museum.

På veien får du utsikt til noen av Bergens største attraksjoner langs sjøsiden: Bryggen, Håkonshallen, Nordnes og de historiske sjøbodene langs Skuteviken og Sandviken. En behagelig og morsom måte å oppleve Bergen på, med mange flotte fotomuligheter!

Fra 18.mai - 15.september kjører fergene daglig

Vågen (v/Rundetårnet) - Akvariet/Nordnes - Norges Fiskerimuseum - Gamle Bergen/Biskopshavn

Avgangstider:

Daglig fra Vågen med avgang hver hele time 10:00-16:00.

Første avgang fra Vågen: 10:00

Siste avgang fra Gamle Bergen: 16:00 (NB! Denne går kun til Fiskerimuseet)

Turen tar 45 minutter hver vei.

Last ned ruten her

Priser:

Dagspass voksen/barn: NOK 100/50 (ubegrenset mellom kl.10:00-16:30).

Dagspass BT fordel: NOK 80/40 (20% avslag)

Sesongkort: NOK 700 (ubegrenset mellom 18.mai-15.september)

Barnebillett t.o.m 15 år, 0-2 år gratis!

Alle billetter gir 20% avslag på inngangen til Norges Fiskerimuseum, Akvariet og Gamle Bergen Museum. Billetter får du kjøpt om bord og på alle stoppesteder. Billetter selges og online hos Visitbergen.

Samarbeidsprosjekt

Ruten er et samarbeidsprosjekt mellom Bergen Kommunale Kystkultusenter, Norges Fiskerimuseum, Bymuseet i Bergen - Gamle Bergen Museum, Akvariet i Bergen, Vågen Færgeselskap, Breidmyr Transport og Fergedrift AS, og er støttet økonomisk av Bergen kommune.

Åpningstider påsken 2019

Håkonshallen er åpen daglig fra 12-15 t.o.m. 18. april og 2. påskedag fra 12-15. Rosenkrantztårnet er åpen lørdag 13. og søndag 14. april fra 12-15 og Hordamuseet er åpen søndag 14. april fra 12-16!

100% fast stilling som ledende renholder

Vi ser etter en ledende renholder med INSTA800 kunnskapsnivå minimum 2, helst nivå 3. Søknadsfrist 24. april 2019!