Nyheter / Kjære besøkende

Kjære besøkende

Velkommen til Bymuseet i Bergens nye nettside - følg oss foran og bak kulissene

Kjære besøkende! Man trenger ikke å reise til verdens ende for å oppleve det eventyrlige, det forunderlige, det dramatiske eller det som berører oss som mennesker. Alt dette finnes i våre nære omgivelser, i byen som omgir oss.

Besøk et av våre historiske anlegg, museer, parker og hageanlegg, så får du et glimt av historien under overflaten. Spennvidden er stor fra middelalderens kongelige festlokaler i Håkonshallen via de enkle pasientrom på Leprahospitalet, til embedsmannens bolig i Gamle Bergen. Museet har gjennom året et stort utvalg av historiske temadager, foredrag, utstillinger og konserter.

Vi tilbyr også utleie, kurs og spesialomvisninger på våre museumsarenaer. God fornøyelse og velkommen til oss!

Marianne L. Nielsen, direktør

Vi søker museumsverter og museumsskuespillere for sesongen 2020! Søknadsfrist 16. februar.

Vinterferieaktiviteter i Bymuseet

Kjekke aktiviteter for barn og voksne!

Sundagar på Hordamuseet

Velkomen til aktivitetar frå sundag 2. februar kl. 12-16!