Nyheter / Kom an igjen!

Kom an igjen!

No har dokkar sjansen, karer. Fyll på med historier fra den gamle stad og få en spennende helaftens tur på byen med litt krim og mye latter.

Når DNS setter opp krimkomedien "Hotel Norge" på Store Scene, tar Bymuseet i Bergen dokker med på en historisk byvandring i forkant. På teateret sjekker vi inn på det bisarre hotellet og blir med i etterforskningen av mordet på rom 405. Her har det skjedd så mye løye at dokker ikke vil tro det er sant...

Så hiv deg med. Det er no det skjer! Gre "flaisen" eller polere månen og kom deg ut av huset! Så ordner vi resten.

Ta med deg en tjommi eller ti, så sees vi!

Programmet é:

17.00 Middag og påfyll om krimkomedien på DNS

Lapskaus og salg av drikke

18.00 Dramatisk byvandring

Avsluttes i baren på DNS

20.00 Forestillingstart Store Scene: "Hotel Norge"

Slutt ca. 22.30

Pakkepris kr. 520,-

Kjøp pakken "Kun for menn" på linken her.

Er dere flere enn 10 personer så kontakt salg@dns.no.

Underholdning av Bymuseet og DNS. Samarbeidsprosjektet er støttet av Bergen kommune.

Åpningstider påsken 2019

Håkonshallen er åpen daglig fra 12-15 t.o.m. 18. april og 2. påskedag fra 12-15. Rosenkrantztårnet er åpen lørdag 13. og søndag 14. april fra 12-15 og Hordamuseet er åpen søndag 14. april fra 12-16!

100% fast stilling som ledende renholder

Vi ser etter en ledende renholder med INSTA800 kunnskapsnivå minimum 2, helst nivå 3. Søknadsfrist 24. april 2019!

Bymuseets hovedbrosjyre 2019

Her finner du informasjon om alle våre museer, vandringer, åpningstider og priser!