Nyheter / Mandagsfordrag høsten 2020

Mandagsforedrag høsten 2020

Se hele programmet og kjøp billetter her! (NB: Få billetter på grunn av smittevern.)

Kjøp billetter til Mandagsforedragene på Bryggens Museum her

Alle foredrag starter kl. 12 i auditoriet på Bryggens Museum, varighet 45-60 min. Auditoriet er utstyrt med teleslynge. Det tas forbehold om endringer i programmet.

Kjøp billetter til strømmet foredrag her

Foredragene blir strømmet via Bymuseets egen lenke som sendes ut på epost til de som har billett ca 30 min. før foredraget starter.

Program høsten 2020:

14. september Svundne Tider: Lorentz Dietrichsons Bergen ved Baard Skogrand

21. september: Bioarchaeology of care: Eksempel fra et middelalder individ med lepra ved Monica N. Enehaug

28. september: Historier fra Fjell Festning ved Vigleik Røkke Mathisen

12. oktober: Sjørøvere i havnen – Vitaliebrødrene angriper Bergen ved Knut Høiaas

19. oktober: Vestlandskunstnarar frå fortid til notid ved Renate Rivedal

26. oktober: Vennligst ikke gå ut i utstillings-området. Ny basisutstilling på Bryggens Museum ved Sigrid Samset Mygland

02. november: Ja, nå røker også jeg... - litt norsk tobakkshistorie ved Anne Britt Vihovde

09. november: Ei dronning verdig Bergen by. Om St. Sunniva som Bergens vernehelgen ved Alf Tore Hommedal

16. november:  Bergenseren – En historisk analyse. ved Morten Hammerborg

23. november: Jødisk liv i middelalderen ved Vidar Alne Paulsen

30. november: Medbestemmelse – en drivkraft i Bergen bys utvikling? ved Anders P. Petersen

Kjøp billetter til Mandagsforedragene på Bryggens Museum her

Se Mandagsforedragene hjemme i din egen stue

Vi direktesender foredraget på Internett slik at du kan se foredraget i sanntid hjemme i din egen stue på en datamaskin eller på telefonen.

Kjøp billett her for å få epost med lenke til foredraget som du enkelt klikker på for å se foredraget.

Vanlig billett kr. 50,- med årskort kr. 0,-

Kjøp billett til Mandagsforedrag hjemme i din egen stue her

SMITTEVERN - BYMUSEET I BERGEN

Bymuseet tar smittevern på største alvor og planlegger nøye for å kunne avholde alle våre arrangementer på en trygg måte, i tråd med myndighetenes påbud.

Høstens omvisninger og vandringer

Kjøp billetter til omvisningene og vandringene her!