Nyheter / Mandagsforedrag høsten 2018

Mandagsforedrag høsten 2018

Programmet for høstens sesong med mandagsforedrag er klar!

Fra 4. september 2018 og frem til midten av mai 2019 stenger Bryggens Museum. Hovedutstillingen skal fornyes, og lokalene ombygges. Mandagsforedragene før høsten er klar, og flyttes til nye arenaer i denne perioden, med busstransport til enkelte av museene fra Bryggens Museum. Vi inviterer dere med på foredrag og omvisninger på våre museer og noen flere arenaer. Det være seg å få se de stengte, underjordiske ruinene av Vinkjelleren på Bryggen eller å få høre om de første norske skolene i middelalderen på Bergen Skolemuseum. Det blir et innhold litt utenom det vanlige, og en ypperlig anledning til å være turist i egen by. Hjertelig velkommen!

Voksen kr. 90

BT Fordel kr. 70

Last ned Mandagsforedrag høsten 2018 her.

Åpningstider påsken 2019

Håkonshallen er åpen daglig fra 12-15 t.o.m. 18. april og 2. påskedag fra 12-15. Rosenkrantztårnet er åpen lørdag 13. og søndag 14. april fra 12-15 og Hordamuseet er åpen søndag 14. april fra 12-16!