Nyheter / Mandagsforedrag vinter/vår 2019

Mandagsforedrag vinter/vår 2019

Velkommen til våre populære mandagsforedrag som denne sesongen holdes i Snekkerbrakken på Bergenhus Festning.

Velkommen til våre populære mandagsforedrag som denne sesongen holdes i Snekkerbrakken på Bergenhus Festning mandager kl. 12. Bryggens Museum er stengt for rehabilitering til og med 22. mai 2019.

Dette er interessante populærvitenskapelige foredrag holdt av svært dyktige foredragsholdere. Foredragene varer vanligvis fra 40-60 minutter.

Snekkerbrakken på Bergenhus Festning er lett å nå med offentlig kommunikasjon, og busstoppene på Bryggen, Bradbenken og Bontelabo er kun et steinkast unna.

Foredragene er svært godt besøkt, og fra tid til annen er det fullt. Det kan derfor lønne seg å være tidlig ute om det er et tema som du er spesielt interessert i.

Last ned vinter/vår 2019 programmet her

Bymuseets årskort til kun kr. 1000,- BT Fordel kr. 800,-. Årskortet gir adgang for 1 voksen til alle våre museer, foredrag og arrangementer i 2019. Årskortet kan kjøpes ved alle våre museer.

Entre kr. 100/BT Fordel kr. 80

Enkel kafé 11-14.30

Kurs på Hordamuseet hausten 2019

Lær tradisjonelt, berekraftig handverk!

Strikkekaffi på Hordamuseet

Pjoning, hakking, fletting, tveband, kurvstrikk eller bare rett og vrang?

Matpraten på Hordamuseet

Bli med og lag mat med djupe tradisjonar frå den vestnorske matkulturen