Nyheter / Med Bryggen i hånden - Historien i ditt tempo med QR koder på mobilen

Med Bryggen i hånden

Historien i ditt tempo med QR koder på mobilen

Museum Vest/Hanseatisk Museum og Bymuseet i Bergen/Bryggen Museum har over lengre tid arbeidet med en digital historiefortelling "Med Bryggen i hånden" – en kulturhistorisk vandring i verdensarven vår.

Besøkende bestemmer selv om de vil lese litt om hvert punkt eller følge de mange lenkene videre til flere tekster og bilder. Gjennom disse QR-punktene på Bryggen blir en loset gjennom århundrer med historie og man kan både lære noe nytt og - aller helst - bli fristet til å lære mer.

kulturpunkt.org

Prosjektet er et samarbeid mellom Bymuseet i Bergen og Museum Vest med økonomisk støtte fra Hordaland fylkeskommune og Bergen kommune, og med hjelp fra Stiftelsen Bryggen, Bryggen private gårdeierforening, UBB, Riksantikvaren og Digitalt Museum og fotograf Per Molvik

Kurs på Hordamuseet hausten 2019

Lær tradisjonelt, berekraftig handverk!

Strikkekaffi på Hordamuseet

Pjoning, hakking, fletting, tveband, kurvstrikk eller bare rett og vrang?

Matpraten på Hordamuseet

Bli med og lag mat med djupe tradisjonar frå den vestnorske matkulturen