Nyheter / På leiting etter Fanatrøyer – kan du hjelpe oss?

På leiting etter Fanatrøyer – kan du hjelpe oss?

Vi inviterer publikum til å ta med Fanatrøye som dei kanskje kan tenke seg å tilby til samlingane eller som vi kan få lov til å dokumentere. Både gamle og nye variantar av Fanatrøyene er av interesse.

"Fanatrøyer til kvardag og helg", utstilling på Hordamuseet. Grunna stor interesse for Fanatrøyene har vi utvida utstillingsperioden fram til og med sundag 16.desember 2018

Dagens strikkarar er mindre bundne av eit bestemt mønster på Fanatrøya enn berre for nokre tiår sidan og Bymuseet ønsker å dokumentere dette mangfaldet i trøyer.

Send en epost til samling@bymuseet.no for å avtale nærmere eller på telefon 55308035.

Åpningstider for å se utstillingen er tirsdag-torsdag 12-15 og søndag 12-16. Vi har god kafè og museumsbutikk.

Mandagsforedrag 12. november 2018 er avlyst

Mandagsforedraget 12 . november 2018 på Bergens Sjøfartsmuseum er dessverre avlyst. Vi beklager dette.

Kortreist høstferieaktivitet

Regn eller sol - besøk Håkonshallen og Rosenkrantztårnet på vakre Bergenhus Festning!