Nyheter / Resepsjonsansvarlig med formidlings- og butikkompetanse

Vil du bli vår nye medarbeider?

Bymuseet har ledig stilling som resepsjonsansvarlig med formidlings- og butikkompetanse. Søknadsfrist 22. august 2016.

Bymuseet har nå en ledig fast stilling i 100 % som resepsjonsansvarlig ved Bryggens Museum, og søker en sørvisinnstilt, initiativrik og selvstendig person med formidlings- og butikkompetanse. Stillingen er svært sentral for museet. Vedkommende vil ofte være den første man møter ved henvendelser til museet. Stillingen inngår i formidlingsavdelingen og vil ha hovedarbeidsplass på Bryggens Museum. Arbeidstiden er delvis regulert av museets åpningstid. Helge- og kveldsarbeid må påregnes.

Last ned fullstendig stillingsannonse her

FINN-kode: 78586090

Søknad med CV og referanser sendes elektronisk til post@bymuseet.no innen 22.8 2016. Tiltredelse senest 1.1.2017.

Vi oppfordrer menn og personer med minoritetsbakgrunn til å søke stillingen.

For mer informasjon vennligst kontakt:

Formidlingsleder Janicke Larsen, e-post: janicke.larsen@bymuseet.no eller

Administrasjonssekretær Trude Altmann, telefon: 55 30 80 30, e-post: trualt@bymuseet.no

Vi søker museumsverter og museumsskuespillere for sesongen 2020! Søknadsfrist 16. februar.