Nyheter / Resepsjonsansvarlig med formidlings- og butikkompetanse

Vil du bli vår nye medarbeider?

Bymuseet har ledig stilling som resepsjonsansvarlig med formidlings- og butikkompetanse. Søknadsfrist 22. august 2016.

Bymuseet har nå en ledig fast stilling i 100 % som resepsjonsansvarlig ved Bryggens Museum, og søker en sørvisinnstilt, initiativrik og selvstendig person med formidlings- og butikkompetanse. Stillingen er svært sentral for museet. Vedkommende vil ofte være den første man møter ved henvendelser til museet. Stillingen inngår i formidlingsavdelingen og vil ha hovedarbeidsplass på Bryggens Museum. Arbeidstiden er delvis regulert av museets åpningstid. Helge- og kveldsarbeid må påregnes.

Last ned fullstendig stillingsannonse her

FINN-kode: 78586090

Søknad med CV og referanser sendes elektronisk til post@bymuseet.no innen 22.8 2016. Tiltredelse senest 1.1.2017.

Vi oppfordrer menn og personer med minoritetsbakgrunn til å søke stillingen.

For mer informasjon vennligst kontakt:

Formidlingsleder Janicke Larsen, e-post: janicke.larsen@bymuseet.no eller

Administrasjonssekretær Trude Altmann, telefon: 55 30 80 30, e-post: trualt@bymuseet.no

Kurs på Hordamuseet hausten 2019

Lær tradisjonelt, berekraftig handverk!

Strikkekaffi på Hordamuseet

Pjoning, hakking, fletting, tveband, kurvstrikk eller bare rett og vrang?

Matpraten på Hordamuseet

Bli med og lag mat med djupe tradisjonar frå den vestnorske matkulturen