Nyheter / Romjulen på Bryggens Museum

Romjulen på Bryggens Museum

28., 29. og 30. desember åpent fra 12-15. Velkommen til en god romjulsopplevelse!

Kjøp billetter til Bryggens Museum her

Utstillingen «Under jorden» viser noen av de små og store skattene arkeologene har funnet her på Bryggen. Tingene de har funnet forteller historier om livet i byen for mer enn 500 år siden.

Her er det ulike aktiviteter, og er du modig så kan du å kjenne på luktene fra middelalderen.

Aktivitetshefte og tegnekonkurranse.

HELE BYENS HISTORIE - ÅRSKORT 2021

I museumsbutikken kan du også kjøpe det populære årskortet for 2021. En inspirerende gave fylt med opplevelser og historie til de som allerede har «alt» eller kjenner på at neste år er tiden for å bli kjent med Bergens historie. Bymuseets årskort gir fri adgang til varierte museumsopplevelser: omvisninger i historiske bygninger, utstillinger, foredrag, byvandringer og teatervandringer. Kortet gir deg også 10% rabatt i museumsbutikken.

Kjøp årskort her

Museet er stengt fra 31.12.2020 til og med 8. januar 2021.

Håkonhallen er åpen fra 4. januar 11-14 ( helg 12-15)

Første uken i januar er det også oppstart på våre ekspertvandringer, så sjekk gjerne ut nettsiden vår for mer info. Vi gleder oss til en flott start på 2021!

Mandagsforedrag vinter/vår 2021

Se hele programmet og kjøp billetter her!