Nyheter / Slik kjøper du billetter

Slik kjøper du billetter

Mange arrangementer har begrenset antall billetter, så du bør kjøpe billetter på forhånd. Hvis du har årskort kan du også gå inn og få din gratis billett samme sted. Da er din plass på arrangementet reservert, og du trenger ikke stå lenge i kø på forhånd!

Husk å ta med rabattbevis og vis dette i resepsjonen når du kommer.

Gå inn og se full oversikt over sommerens tilbud på Bymuseet her

Eller hvis du vet hva du ønsker billetter til kan du gå direkte inn og se liste over alle tilgjengelige billetter på Bymuseet i sommer

1. Klikk på billettlinken du ønsker
  2. Finn ønsket dato
  3. Klikk på Kjøp billett
  4. Bare gå videre til kjøpsside hvis du får opp informasjon om koronasituasjonen
  5. Velg ønsket antall billetter, husk å ta med rabattbevis til å vise i resepsjonen.
  6. Klikk på Fortsett
  7. Gå videre til betaling, du kan også be om å få billetten på sms hvis du ønsker det
  8. Klikk på bekreft kjøp
  9. Skriv inn ditt kredittkortnummer og betal trygt gjennom Nets.
  10. Klikk Betal

Har du ingen skriver? Be om billett på sms eller henvend deg i resepsjonen når du kommer.

Kom det ingen billett til din epost? Sannsynligvis skyldes det skrivefeil i din epostadresse. Det gjør ingenting, hvis du har kommet gjennom betalingen har du sikret din billett, og du er på vår liste! Henvend deg i resepsjonen når du kommer.

Forsvant billetten? Billetten er i orden, vi finner deg på billettlisten i resepsjonen.

Fikk du problemer med billettkjøpet? Kom innom oss i resepsjonen på Bryggens Museum eller ring 99 31 51 95, så hjelper vi deg.

Slik fungerer eBillett

Når du klikker på kjøp billett kommer du inn og kan velge dato. Velg ønsket dato. Det første du kommer til er informasjon om smittevern og hvorfor vi trenger informasjon om deg. Bare klikk Gå videre til kjøpsside:

Koronamelding

Deretter får du velge antall billetter. Her er det en del rabatterte billetter å velge i, husk å ta med rabattbevis. Klikk på fortsett

Kjøpsside

Oppgi hvilken epostadresse du ønsker billettene tilsendt til. Husk å sjekke at du skriver inn korrekt epostadresse. Hvis du skulle skrive feil har vi deg uansett på listen med gyldig billett. Bare henvend deg i resepsjonen så finner vi billettene dine.

kundeinfo eBillett

Noen arrangementer krever myndighetene at vi har navneliste på i forbindelse med korona. Du vil da bli bedt om å opprette en profil hvis du ikke allerede har gjort det. Bare skriv inn det passordet som du ønsker, ditt navn og telefonnummer og opprett profil:

lag profil

Ønsker du flere billetter? Klikk på Handle mer og du kommer tilbake til oversikten over alle arrangementer.

Har du lagt til flere billetter som du angrer på? Klikk på totalsummen og velg hvilke billetter du ønsker å fjerne.

Deretter kan du enten Handle mer eller klikke Bekreft kjøp for å komme videre:

angre handlekorg

Deretter er alt klart til å betale trygt med kredittkort gjennom Nets. Da trenger du kortnummeret på fremsiden, utløpsdato og de 3 siste tallene i kontrollnummeret som oftest står på baksiden av kortet:

nets billettkjøp

Dette er selvfølgelig utenfor vår kontroll, dette er en sikker kobling mellom deg og din bank. Hvis du får problemer med gjennomføringen av betalingen må du ta kontakt med din bank, eller ta kontakt med oss så finner vi alternative løsninger.

Vi har åpnet for sommeren!

Kjøp billetter til utstillinger, omvisninger og ekspertvandringer her!