Nyheter / Stengt fra 7 november til og med 6 desember

Alle våre museer og tilbud stenges videre fra 23. november til og med 6. desember 2020.

Etter dagens pressekonferanse fra Bergen kommune er vi pålagt å stenge museene våre videre frem til og med 6 desember 2020.

Det vil si at alle omvisninger, vandringer, teatervandringer, konserter og arrangement er avlyst frem til 6. desember 2020. Det gjelder dessverre også førjulsdag på Gamle Bergen Museum og alle skoletilbudene våre.

Vi oppdaterer alle våre kanaler fortløpende med mer informasjon

Vennligst ta kontakt med oss om det ønskes ytterligere informasjon.

Vi er alle med på dugnaden om å få ned smittetallene og håper at dette vil bidra til at vi igjen kan møtes til kultur og opplevelser snarlig.

SMITTEVERN - BYMUSEET I BERGEN

Bymuseet tar smittevern på største alvor og planlegger nøye for å kunne avholde alle våre arrangementer på en trygg måte, i tråd med myndighetenes påbud.

Høstens omvisninger og vandringer

Kjøp billetter til omvisningene og vandringene her!

Bymuseet – historisk høstferie

Se ekstra gode åpningstider, vandringer og aktiviteter for barn i høstferien 3. - 11. oktober