Nyheter / Thomas Dybdahl med konsert i vakre og ærverdige Håkonshallen

Thomas Dybdahl med konsert i vakre og ærverdige Håkonshallen

Det er en opplevelse å se Thomas Dybdahl alene med gitarer og han kommer til å skape magi i den ærverdige Håkonshallen for oss, fredag 8. desember.

Thomas Dybdahl

Med bare stemmen og gitarene skal Thomas Dybdahl fortrylle publikum rundt i Norge utover høsten og vinteren. Med i kofferten har han et vidt spekter sanger som også inkluderer låter fra hans siste album "The Great Plains".

Albumet fikk strålende mottakelse da det ble sluppet i vår og det ble trillet 5 på terningen i VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagsavisen og Stavanger Aftenblad. Dagbladet skrev om albumet: «Pur Vellyd Fra Dybdahl» og Morgenbladet meldte «I mine ører blir Dybdahl bare bedre og bedre».

Det er en opplevelse å se Thomas Dybdahl alene med gitarer og han kommer til å skape magi i den ærverdige Håkonshallen for oss, fredag den 8. desember.

Bergen Live arrangerte for første gang konsert i Håkonshallen i 2016 med vikingprog-bandet Wardruna, som solgte ut to fulle hus. Suksessen ble fulgt opp på Bergenfest i 2017, hvor spesielt utvalgte artister ble presentert i det majestetiske rommet.

Thomas Dybdahl solo i steinhallen er matchmaking på høyt akustisk nivå og en eksklusiv sjanse til å oppleve publikumsfavoritten i helt spesielle omgivelser.

Konserten er et samarbeid med Bergen Live og Bymuseet i Bergen.

Billetter i salg fra 17.08.17 kl.09:00

Ticketmaster: 815 33 133

Grupper og Hotelpakker 09901
Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
Apollon, 7-eleven og Narvesen

Kurs på Hordamuseet hausten 2019

Lær tradisjonelt, berekraftig handverk!

Strikkekaffi på Hordamuseet

Pjoning, hakking, fletting, tveband, kurvstrikk eller bare rett og vrang?

Matpraten på Hordamuseet

Bli med og lag mat med djupe tradisjonar frå den vestnorske matkulturen