Nyheter / Thomas Dybdahl med konsert i vakre og ærverdige Håkonshallen

Thomas Dybdahl med konsert i vakre og ærverdige Håkonshallen

Det er en opplevelse å se Thomas Dybdahl alene med gitarer og han kommer til å skape magi i den ærverdige Håkonshallen for oss, fredag 8. desember.

Thomas Dybdahl

Med bare stemmen og gitarene skal Thomas Dybdahl fortrylle publikum rundt i Norge utover høsten og vinteren. Med i kofferten har han et vidt spekter sanger som også inkluderer låter fra hans siste album "The Great Plains".

Albumet fikk strålende mottakelse da det ble sluppet i vår og det ble trillet 5 på terningen i VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagsavisen og Stavanger Aftenblad. Dagbladet skrev om albumet: «Pur Vellyd Fra Dybdahl» og Morgenbladet meldte «I mine ører blir Dybdahl bare bedre og bedre».

Det er en opplevelse å se Thomas Dybdahl alene med gitarer og han kommer til å skape magi i den ærverdige Håkonshallen for oss, fredag den 8. desember.

Bergen Live arrangerte for første gang konsert i Håkonshallen i 2016 med vikingprog-bandet Wardruna, som solgte ut to fulle hus. Suksessen ble fulgt opp på Bergenfest i 2017, hvor spesielt utvalgte artister ble presentert i det majestetiske rommet.

Thomas Dybdahl solo i steinhallen er matchmaking på høyt akustisk nivå og en eksklusiv sjanse til å oppleve publikumsfavoritten i helt spesielle omgivelser.

Konserten er et samarbeid med Bergen Live og Bymuseet i Bergen.

Billetter i salg fra 17.08.17 kl.09:00

Ticketmaster: 815 33 133

Grupper og Hotelpakker 09901
Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
Apollon, 7-eleven og Narvesen

Vi søker museumsverter og museumsskuespillere for sesongen 2020! Søknadsfrist 16. februar.