Nyheter / Vi åpner 16. juni!

Vi har åpnet for sommeren!

Kjøp billetter til utstillinger, omvisninger og ekspertvandringer her!

Bli bedre kjent med din egen by i sommer! Bymuseet viser deg hele Bergens 950-årige historie med spennende ekspertvandringer, omvisninger og utstillinger.

Vi ønsker deg en historisk god sommer!

Slik kjøper du billetter

Mange arrangementer har begrenset antall billetter, så du bør kjøpe billetter på forhånd. Hvis du har årskort kan du også gå inn og få din gratis billett samme sted. Da er din plass på arrangementet reservert og du trenger ikke stå lenge i kø på forhånd!

Husk å ta med rabattbevis når du kommer.

Last ned eBillett appen

Få full oversikt over alle arrangementer og lettvint billettkjøp med eBillett-appen på din telefon. Last ned for Android eller iPhone her!

Kjøp billetter lettvint og trygt

Gå inn og se full oversikt over sommerens tilbud på Bymuseet her

Eller hvis du vet hva du ønsker billetter til kan du gå direkte inn og se liste over alle tilgjengelige billetter på Bymuseet i sommer

1. Klikk på billettlinken du ønsker
  2. Finn ønsket dato
  3. Klikk på Kjøp billett
  4. Bare gå videre til kjøpsside hvis du får opp informasjon om koronasituasjonen
  5. Velg ønsket antall billetter, husk å ta med rabattbevis til å vise i resepsjonen.
  6. Klikk på Fortsett
  7. Gå videre til betaling, du kan også be om å få billetten på sms hvis du ønsker det
  8. Klikk på bekreft kjøp
  9. Skriv inn ditt kredittkortnummer og betal trygt gjennom Nets.
  10. Klikk Betal

Har du ingen skriver? Be om billett på sms eller henvend deg i resepsjonen når du kommer.

Kom det ingen billett til din epost? Sannsynligvis skyldes det skrivefeil i din epostadresse. Det gjør ingenting, hvis du har kommet gjennom betalingen har du sikret din billett, og du er på vår liste! Henvend deg i resepsjonen når du kommer.

Forsvant billetten? Billetten er i orden, vi finner deg på billettlisten i resepsjonen.

Fikk du problemer med billettkjøpet? Kom innom oss i resepsjonen på Bryggens Museum eller ring 99 31 51 95, så hjelper vi deg.