Nyheter / Vi stenger våre museer for publikum

Vi stenger våre museer for publikum t.o.m. 21. februar 2021

Vi stenger våre museum for publikum!

Alle våre museer er stengt for publikum til og med 21. februar grunnet nye og strenge smitteverntiltak mht Covid19  i Bergen.

Mandagsforedraget i morgen, 8 februar: Byfjellene - Mangfold og hytteliv, vil bli tilgjengelig som strømmet foredrag, men dessverre avlyses alle andre arrangement i denne perioden.

Billetter til strømmet mandagsforedrag finner du her: https://checkout.ebillett.no/325/events/culture?ordre_nr=47
Mer informasjon finner du om på Bergen kommunes hjemmeside: forsterkete nasjonale smitteverntiltak i Bergensregionen

Ledig stilling som tømrer

Vi søker tømrer med fagbrev til 100 % fast stilling. Søknadsfrist 22. mars 2021. Tiltredelse snarest.

Ledig stilling som administrasjonskonsulent

Stillingen som administrasjonskonsulent er en nøkkelfunksjon i Bymuseet. Søknadsfrist 26. februar 2021. Tiltredelse snarest.