Nyheter / Vinterferieaktiviteter i Bymuseet

Vinterferieaktiviteter i Bymuseet

Kjekke aktiviteter for barn og voksne!

Velkommen til kjekke vinterferieaktiviteter!

Bryggens Museum frem til 1. mars 2020: Kl. 11-15 - Utstillingen er åpen, lær runeskrift og utforsk middelalderen. Aktivitetshefte med premier. Lørdag og søndag fra kl 11-14: Familieaktiviteter og mulighet til å prøve middelalderdrakter i "ungrom".

Bryggens Museum

Rosenkrantztårnet frem til 1. mars 2020: Lørdag og søndag fra kl. 12 til 15. Gjennom smale dunkle trappeganger beveger man seg gjennom tårnet og i kjelleren ligger det beryktede fangehullet. Prøv middelalderhjelmer og sverd. Like ved ligger Håkonshallen åpen hver dag fra kl. 12-15, en kongelig festsal fra middelalderen. Forestill deg hvordan det var å være konge i middelalderen.

Familietilbud: Prøv middelalder sverd, rustninger og skjold.

Rosenkrantztårnet og Håkonshallen

Sundager på Hordamuseet frå 2. februar kl. 12-16. Ulike aktivitetar kvar sundag fram til påske. Delta på spikking, snekring av fuglekasse, lag påskepynt, sjå båtbyggjar i arbeid, båt- og spikkeutstilling. Lån spill og uteleiker. Vaflar og varm kakao i kafeen. Gratis parkering og flott turområde!

Hordamuseets sundagsprogram

Voksne kr 100 | Barn under 16 år gratis | halv pris for inntil 2 voksne
Håkonshallen og Rosenkrantztårnet omvisning kr 30,- Egne priser på Hordamuseets aktiviteter

BT Fordel - halv pris for inntil 2 voksne.

Vi har åpnet for sommeren!

Kjøp billetter til utstillinger, omvisninger og ekspertvandringer her!