60.4000024,5.3185407,15
Foredrag / Bryggens Museum

Jenten fra Korskirken. Et blikk på Lucie Wolfs Bergen

Se bildegalleri

Kjøp billett til mandagsforedragene her

Alle foredrag starter kl. 12 i auditoriet på Bryggens Museum, varighet 45-60 min. Auditoriet er utstyrt med teleslynge. Det tas forbehold om endringer i programmet. Entrè kr 120/BT Fordel kr 100/Gratis med Bymuseets årskort.

Kjøp billett til strømmet foredrag her

Vi direktesender alle foredrag på Internett slik at du kan se foredraget i sanntid hjemme i din egen stue på en datamaskin eller på telefonen.

Alle foredrag blir strømmet via Bymuseets egen lenke som sendes ut på en epost til de som har billett ca 30 minutter før foredraget starter. Strømming kr. 50/Gratis med Bymuseets årskort.

Jenten fra Korskirken. Et blikk på Lucie Wolfs Bergen ved Baard Olav Skogrand

Da Lucie Wolf døde i 1903 hadde hun levd det meste av livet som kjendis, som en av landets mest populære skuespillere.

Da Karen Lucie Johannesen tråkket sine barnesko i støket rundt Korskirken var det langt fra opplagt at det skulle bli slik.

I dette foredraget følger vi Lucies «Livserindringer» tilbake til 1830- og -40-tallets Bergen.

Last ned/skriv ut mandagsforedragsfolder her

Bymuseet tar smittevern på største alvor og planlegger nøye for å kunne avholde alle våre arrangementer på en trygg måte, i tråd med myndighetenes påbud.

For å gi deg en trygg og god opplevelse har vi begrenset antall personer i museene. Desinfeksjonsmiddel tilbys og vi har gode renholdsrutiner.

Hjertelig velkommen!

Se bildegalleri