60.4000024,5.3185407,15
SKJUL KART
Aktiviteter / For barn / Bryggens Museum

Gaven er borte! Bli med på spennende vandreteater for barn!

Se bildegalleri

Gaven er borte! Bli med på spennende vandreteater på Bryggen!

Vi er i Bjørgvin rundt år 1300. Torgeir Gamle drømmer fortsatt om da han som ung mann reiste til Spania. Den gangen da Prinsesse Kristina av Norge giftet seg med en spansk prins. Han lever seg inn i minnene…Vil han noensinne kunne smake noe så godt som det han fikk å spise der nede i de varme landene? Gyda ønsker å overraske sin gamle venn, Torgeir med en gave som kan få han til å minnes reisen. Men det skal vise seg å ikke bli så lett. Men Gyda er ikke en som gir ikke opp.

Bymuseet invitere deg med på en spennende ferd innover i bryggegangene. Gjennom lek, spenning og teater vil du lære hvordan livet i byen var for 700 år siden. Vi møter flere av byens innbyggere, noen til hjelp og andre til hinder. For plutselig er gaven borte og vi må vi alle hjelpe Gyda med å finne den igjen!

Medvirkende: Gyda: Berit Eggen Solstad

Torgkone, hanseat og gjøgler: Margareth Hosøy Torgeir

Gamle, hanseat, skomaker og gjøgler: Lars Voss Sørhus

Etter vandringen inviteres du inn på Bryggens Museum og hvor du kan besøke utstillingen "Under Jorden" på egen hånd. PS! Besøk i museet kun om smitterådene tillater det. Passer for barn over 4 år. Varighet ca. 60 minutter.

Maksimum 25 personer.

Oppmøte Bryggens Museum.

Voksne kr. 200. Barn og studenter kr. 100. BT Fordel 25% rabatt for inntil 2 voksne. Gratis med Bymuseets årskort. Ledsagerbevis

3. mars kl. 11 og kl. 13.
Se bildegalleri