Aktiviteter / Bymuseets vandringer

Gu' kor gøy

En morsom og annerledes innføring i Bergens historie!
Se bildegalleri

Kjøp billett til Gu kor gøy her

Kjøp billett til Gu' kor gøy her!

Lurer du på hvorfor Bergen er festligere enn alle andre byer? Hva som gjør at enhver som kommer hit smiler, selv om det regner?

Bymuseet i Bergen inviterer til en lærerik, morsom og uhøytidelig innføring i bergenshistorien for både lokale patrioter og tilreisende nykommere. En ny og annerledes måte å oppdage Bergen på der lokale skuespillere fra Bymuseet gir innblikk i Bergens fargerike historie og utvikling.

Gjennom en teatervandring i Bergens gater, smau og steder vokser 950 års historie frem gjennom en kombinasjon av tradisjonell byvandring og teatrale opptrinn.

Underveis oppstår det scener og hendelser som er med å levendegjøre historien og som gir publikum både underholdning og kunnskap!

Teatervandringen varer ca 75 minutter, og foregår ute i byrommet med hele byen som kulisser.

Vi tar smittevern på alvor og tillater maks 50 deltakere på hver tur slik at det er fullt mulig å holde god avstand til andre deltakere på vandringen. Anbefalt bruk av munnbind.

Kr 250/BT Fordel kr 200/Gratis med Bymuseets årskort/Ledsagerbevis

Oppmøte Turistinformasjonen ved Fisketorget

 

For grupper kan turen bestilles som egen forestilling alle dager i perioden mai-september utenom kl 12.00 til 15.00.

Pris for egen forestilling er kr. 12.000,- Det kan være maks 50 deltakere på turen. 10 % provisjon tilbys ved egen forestilling. Reiselder/guide fritt.

Gruppebestilling: marhos@bymuseet.no

Se bildegalleri

Andre opplevelser på Bymuseets vandringer: