60.4181621,5.3093139000000065,12
SKJUL KART
Aktiviteter / For barn / Gamle Bergen Museum

Førjulsdag på gamle Bergen Museum

Velkommen til vår tradisjonsrike førjulsdag på Gamle Bergen Museum, søndag 2. desember fra kl. 12 til 16.
Se bildegalleri

I Gamle Bergen kan du første søndag i advent oppleve gamle dagers førjulsstemning med levende museum.

Hos familien Helland kan du smake på julebaksten som tjenestepiken baker i den vedfyrte komfyren og hos Embedsmannsfamilien Regens forberedes juleball, og du er velkommen til å danse med.

Hos bakeren kan du bake ut dine egne pepperkaker og Herr Skauges kolonial fra 1926 bugner av sukkerkandis og annet godt!

Juleverksted med gamle dagers juletrepynt, lenker, kurver, og hjerter.

Nissebarna viser vei til nissefar på låven hvor du kan skrive og poste din egen ønskeliste til jul.

Fakkeltog kl. 16. Tenning av julelysene på julegranen på Torvet med julesanger og gang rundt juletreet.

Kunstnerne i Gamle Bergen holder åpne hus og verksteder. Restauranten Gamle Bergen Tracteursted er åpen.

Du kan kjøpe billett på forhånd hos: www.ticketmaster.no/event/forjulsdag (billettavgift kommer i tillegg)

Vi anbefaler offentlig transport.

Se bildegalleri