60.4181621,5.3093139000000065,10
Aktiviteter / For barn / Gamle Bergen Museum

POP UP kino i Gamle Bergen - Askeladden i Soria Moria slott

Se bildegalleri

Bergen Kino i samarbeid med Bymuseet i Bergen ønsker hjertelig velkommen til utekino i Gamle Bergen lørdag 24. august!

I anledning "utekinoen" i Gamle Bergen åpnes de gamle husene på museet fra kl. 1900 til 2100. Her kan du kikke inn - og kanskje ligner det tipp-tipp-tipp-oldemors eller oldefars hus i gamle Bergen by? I butikken kan du bl.a. kjøpe gamle dagers snop og leketøy, og er du riktig heldig kan det være du støter på "Espen Askeladd"! Hvis du vil kan du også løse rebusløypen og lære en av de gamle "gatelekene" før mørkets frembrudd og visning av "Askeladden - I Soria Moria slott" kan begynne i sommerkvelden!

BILLETTSALGET STARTER TORSDAG 1. AUGUST!
Billettpris voksen: kr. 180,-
Billettpris barn: kr. 150,- (0-14 år)
Begrenset med plasser - totalt 500 billetter!
19:00 Dørene åpner og arrangementet starter
21:30 Filmstart "Askeladden - I Soria Moria slott"

Askeladden - I Soria Moria slott er en spenningsfilm for hele familien, med Vebjørn Enger og Eili Harboe i hovedrollene.

Billetter kan kjøpes her

Kinokiosk:

Bergen Kino stiller med kinokiosk på stedet. Det blir mulighet for å kjøpe seg både brus, popcorn og noe sjokolade!

Se bildegalleri