60.39932427890707,5.318112373352051,14
SKJUL KART
Konsert / Foredrag / Håkonshallen

AVLYST: En nostalgisk "vandring" rundt festningen

Dessverre AVLYST pga. smittesituasjonen.
Se bildegalleri

AVLYST En nostalgisk "vandring" rundt festningen ved Jo Gjerstad

«Som navnet sier, så er «Fortellinger fra Festningen» en serie foredrag som presenterer historiske tilbakeblikk på den lange historien ti Bergenhus Festning. I kveldens foredrag er det imidlertid fokus på festningens nabolag, dit Jo Gjerstad tar oss med på en nostalgisk vandring.»

Hjertelig velkommen!

Alle foredrag er gratis. Musikere fra Sjøforsvarets musikkorps innleder foredragene.

Fortellinger fra Festningen er et samarbeid mellom Bergenhus Kommandantskap, Bymuseet i Bergen og Sjøforsvarets musikkorps.

Vi tar smittevernregler og tiltak på alvor. For å gi publikum en trygg og god opplevelse har vi begrenset antall personer i museet, hold minimum 1 meter avstand. Desinfeksjonsmiddel tilbys. Nærmere informasjon får du på museet ved ankomst.

Se bildegalleri