60.27174582198181,5.326003432273865,11
SKJUL KART
Aktiviteter / For barn / Kurs / Hordamuseet

Spikkekurs for barn og voksne

Spikk i vei !
Se bildegalleri

Spikkekurset måtte vi dessverre avlyse grunnet for få påmeldte. Spikking blir det uansett muligheter for i utstillingen "Spikking". Følg oss på Facebook for å se hva som skjer på Hordamuseet søndagene i år!

Spikking er en aktivitet som kan gjøres alene men som og er fin å gjøre sammen med andre.

Dette spikkekurset er for barn ifølge med en voksen.

På kurset lærer du om sikker bruk av kniv, om emner, form og funksjon. Det spikkes smørekniv og ved tid en enkel stekespade.

Håper du har lyst å bli med å spikke sammen med andre på Hordamuseet denne søndagen. Etter kurset kan du se spikkeutstillingen vi har i hovedbygningen på museet. Mer info om utstillingen kommer etter hvert på hjemmesiden.

Sted: Hordamuseet på Stend

Tid: Søndag 28. april kl 10-15

Alder: Fra 10 år og oppover ifølge med en voksen

Pris: 300,- inkludert en voksen og spikkeutstilling

Utstyr: Ta med en spikkekniv, drikke, matpakke og ha på varme uteklær.

Kursholder: Henrik Håland

Bindande påmelding: Noter barnets navn og alder, navn på voksen som er med, adresse og telefonnummer. Send påmelding på mail innen tirsdag 23. april til hordamuseet@bymuseet.no.

Kurset har plass til 12 barn ifølge med voksen.

Spørsmål angående selve kurset kan sendes kursholder på e-post: hpluss@hotmail.com

Se bildegalleri