60.27174582198181,5.326003432273865,11
SKJUL KART
Aktiviteter / Hordamuseet

Sommer ved fjorden

La sommerstemningen synke inn med et besøk på Hordamuseet søndag 16. juni.
Se bildegalleri

Det blir mange aktiviteter i og rundt hovedbygningen. På bakplassen treffer du Martha Rykkje som demonstrerer bakst av flatbrød og inne i verkstedet kan du lage din egen sommerminneeske sammen med våre frivillige.

Barna kan bygge sin egen båt og prøve den ut i båtdammen og de kan spikke seg en smørkniv eller et tretroll til odel og eie i spikkeutstillingen.

Lær om de lokale plantene og bli med Oddvar Skre på planteleting i uteområdet.

Kl. 13 holder Ole Mikal Ramsøy foredrag om "Torvtaking i Hordaland" i auditoriet i Båthallen. Gå ikke glipp av anledningen til å se den fantastiske samlingen av trebåter som museet huser.

Vi oppfordrer til å sykle til museet denne dagen og har invitert Cyclofix sykkelservice til å stille med sitt mobile sykkelverksted. De tilbyr en enkel service av din sykkel for kr. 300. Vips så er sykkelen klar for sommersesongen! Museet stiller med vann og kost så du kan vaske sykkelen før du triller hjem igjen. For bestilling av service, send en epost til chrfro@bymuseet.no. Cyclofix vil være tilgjengelig i hele museets åpningstid. Les mer på http://www.cyclofix.no/

Og hvorfor ikke ta et stopp på Museet Stend Stasjon på veien? Stasjonen holder åpent kl. 11-16.

Kafé, utstillinger og leker til låns på bakplassen.

Voksne 100,-/ BT fordel 50,-
Barn gratis å se utstillingene/ 50,- for å delta på aktiviteter.

Se bildegalleri

Andre opplevelser på Hordamuseet: