60.27174582198181,5.326003432273865,11
SKJUL KART
Aktiviteter / Hordamuseet

Strikke og stoppekaffi

Pjoning, hakking, fletting, tveband, kurvstrikk eller bare rett og vrang?
Se bildegalleri

Programmet for høstens Strikkekaffi er klart:

11. september: Hakking

9. oktober: Havskum

13. november: Julepynt

11. desember: Ta med strikketøy

Strikkekaffi er en uformell møteplass for deg som er ny i strikking eller har årelang erfaring. Over kaffekoppen deler vi erfaringer og lærer av hverandre. Dyktige verter viser eksempler på ulike teknikker.

Kafeen er åpen, salg av kaffe/te og vafler.

Pris: 50,-, ingen påmelding er nødvendig, bare møt opp kl. 18!

Historieverkstaden er eit samarbeidsprosjekt mellom ulike lag og organisasjoner med interesse for historie, Bergen Kommune, Kulturkontoret i Fana og Ytrebygda og Bymuseet i Bergen.

 

Historieverkstaden er ein møteplass mellom fagmiljø og den lokalhistoriske rørsla. Samarbeidet har som siktemål å fremje den kunnskapen som dei ulike laga, organisasjonene og einskildpersonane representerar. Historieverkstaden skipar til arrangement, seminarar og utstillingar på arenaene til Bymuseet. Målsettinga er å ta vare på kulturminne og formidle kulturhistoria.

Historieverkstaden er ope for alle lag og organisasjonar i Bergen og omegn med interesse for historie og er eit samarbeidsprosjekt med Fana Kulturkontor. Historieverkstaden tek føre seg ulike tema som til dømes samferdsle, strikking, handverk, kvardagsliv, matkultur, krigsminne, leik og barnekultur mm.

Historieverkstaden arrangerer Matprat ein gong i månaden og Strikke og Stoppe Kaffi ein gong i månaden ved Hordamuseet.

Se bildegalleri