60.27174582198181,5.326003432273865,11
SKJUL KART
Aktiviteter / Hordamuseet

Hordamuseet fyller 75 år 17. og 18. oktober!

Vi inviterer til gratis jubileumshelg og åpning av Kulturdagene i Fana og Ytrebygda lørdag 17. oktober.
Se bildegalleri
Arrangementet starter lørdag 17. oktober kl. 13.30 med den offisielle åpningen av Kulturdagene i Fana og Ytrebygde i uteområdet på Hordamuseet kl. 14.00.

Familiearrangementet går over 2 dager:
  • lørdag 17. oktober fra 13.30 - 17 med åpning av Kulturdagene i Fana og Ytrebygda kl. 14.00
  • søndag 18. oktober 11 - 15
Formidlingsleder i Bymuseet i Bergen Kari Skarprud Pettersen ønsker velkommen, og kulturbyråd Katrine Nødtvedt kommer for å foreta den offisielle åpningen av kulturdagene og utdeling av årets kulturpriser.
Møt dyktige formidlere og frivillige i hus og utstillinger både i hovedbygningen og uteområdet. Opplev et typisk vestlandsk klyngetun. Lær om tradisjonshåndverk og gamle skikker for båt- og husbygging. Bli kjent med hvordan livet på landet og ved sjøen var for 100 år siden.

Arrangementene er gratis men billetter må forhåndsbestilles på www.bymuseet.no

Med forbehold om godt vær holdes offisiell åpning av kulturdagene utendørs og er tilgjengelig for alle med billett til familiearrangementet.

Må åpningen flyttes innendørs blir færre plasser tilgjengelig. De som får plass vil da bli kontaktet i forkant.

Arrangør: Bymuseet i Bergen og Fana og Ytrebygda kulturkontor

Få GRATIS billetter til 75-årsjubiléet på Hordamuseet her.

Se bildegalleri